ЗА НАС

spplanetСкопски пазар АД го отвори првиот трговски центар "SP PLANET", во населбaтa Ѓорче Петров на "ул. Ѓорче Петров бр. 7" на местото на стариот пазар.

Истиот се простира на површина од над 8000 метри квадратни со европски квалитет и модерeн дизајн.

Во "SP PLANET" застапени се повеќе од 20 брендирани продавници од различни дејности, познат супермаркет, аптека, банка, игротека, угостителски објект.

Повелете во нашата планета Вие и Вашето семејство.